Boot failure after comp crashes.

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Whitestar

Thread Starter
Joined
Mar 22, 2003
Messages
511
So far i cant see a pattern to it, but randomly my comp freezes, crashes and then restarts. After it restarts the primary master hd isnt detected and a boot failure is caused. To git it working again i have to keep switching it on and off until it finds the primary hd.

I have checked the cables and reseated them and used different ones, but it still happens,

Can anyone help?
 
Joined
Oct 5, 2003
Messages
118
Hi whitestar:)


IMO, it looks like you HD is on the turn.

i would download hd diagnostics from the manufacturer and check.

Also start thinking about backing up your data(just in case).

Hope this helps:)
 

Whitestar

Thread Starter
Joined
Mar 22, 2003
Messages
511
Yeah. i thought that might be the case, so ive already saved all my data onto a second drive.

actually i hope it is the hd and not the mobo.

ill check for hd tools
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top