1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Both CPUs are running very slow.... PLEASE HELP.

Discussion in 'Linux and Unix' started by ongjn, Apr 28, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ongjn

    ongjn Thread Starter

    Joined:
    Nov 10, 2003
    Messages:
    14
    Hi lady and gentlemen, I have installed the SMP software in my UNIX server and i found that my second PCU is running. But I'm dissapointed that both CPUs are running very slow. previously, the CPU usage was pumping up to 97% for a single CPU. But now, the CPU usage is only 2 or 3 % for each CPU. Are there any other settings or configurations after the SMP is installed? Very appreciate your helps.

    Thanks
    Jessen
     
  2. Whiteskin

    Whiteskin

    Joined:
    Nov 15, 2002
    Messages:
    1,964
    To me, i read this as a good thing. Low cpu usage is a good thing, as it shows that your cpu's are not being over taxed. Unless SCOUnix does it wierd... inverse numbering?
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/224821

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice