Broken Links at website

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

beads

Thread Starter
Joined
Oct 27, 2007
Messages
2
We're having technical difficulties with our website. www.beadoasis.net Our banner and links at the top of the page will not upload even though we have them on the server. Does anyone have any suggestions?
 

tomdkat

Retired Trusted Advisor
Joined
May 6, 2006
Messages
7,148
There are a LOT of references to "file:///" in your page, which will cause images to NOT load when your site is loaded on the Internet. When you load the page on your computer, the images will load because the "file:///" URLs reference files on your local computer.

Change the "file:///" URLs to the correct URLs for your website and all will be well. :)

Peace...
 

beads

Thread Starter
Joined
Oct 27, 2007
Messages
2
Thank you for your reply, I don't really understand which references you're referring to. My tech guy will be here on Friday and I'll go over your email with him. Thanks again for your prompt reply.
beads
 

tomdkat

Retired Trusted Advisor
Joined
May 6, 2006
Messages
7,148
I've attached a screenshot highlighting *some* of the problem areas. :)

Peace...
 

Attachments

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top