Broken motherboard?

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Guybrush84

Thread Starter
Joined
Jan 28, 2003
Messages
1
I had a Celeron 900Mhz with 384 megs of Ram. It worked fine for a while, but one day the machine wouldn´t start anymore. I suspected that one of the RAM modules was broken so I removed 256 megs. after that the machine worked fine for a while. then SiSoft Sandra started complaining that my processor was too fast or something like that and my machine started rebooting by itself. I reduced the CPU power to 600Mhz, and after that it worked a while again. Now my PC has started the rebooting crap again. Then, about a week ago I noticed, that one of the three memory slots in my motherboard doesn´t work. If I put RAM there the PC wont start. Also, I tested the 256 megs of RAM I removed earlier and now the RAM works fine! wtf?
If anyone could help me I would really appreciate it. Sorry about the long story.:mad:
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top