1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Browser display issue...same as another, closed thread

Discussion in 'Web & Email' started by wsalopek, Oct 31, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. wsalopek

    wsalopek Thread Starter

    Joined:
    Oct 17, 2008
    Messages:
    1
    I am having the same problem as below...as far as I can tell, the problem was not solved. My issue sounds exactly the same as the below post...and I have tried uni9nstalling, reinstalling, etc...still, the problem persists.

    I can add that for me, Safari displays web pages correctly.

    Thanks for your help.

    Here is that previous post:

    -------------------------------------------------------

    I have a very odd problem occurring in both [COLOR=green !important][COLOR=green !important]IE8[/COLOR][/COLOR] and Firefox 336 on a Windows XP SP 3 laptop. In both of these browsers, websites are displayed very plain. There are black outlines around pictures and buttons and there doesn't seem to be much of any style or formatting. For example, when I go to yahoo.com, the yahoo logo doesn't appear and all the menu items along the left side "sports, email, news, weather..." are in just plain blue text where normally they would be accompanied by a picture and additional slide out menu when moused over. That said, the flash ads on the site seem to work and flash and java are fully updated. When the problem started, I downloaded Chrome which seems to display perfectly.

    So, the problem is only with IE and [COLOR=green !important][COLOR=green !important]Firefox[/COLOR][/COLOR]. I have tried clearing out all the temps and cookies, retoring to default setting and even running firefox in safe mode but nothing seems to work. I have seen 2 other older posts on this forum with the same issue but they were closed with no responses. I will try to post some screenshots later today but if anyone has any suggestions please let me know.

    Thanks in advance for your help.
     
  2. VictoriaiiCe

    VictoriaiiCe

    Joined:
    Oct 20, 2011
    Messages:
    684
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/1024831

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice