browser problem

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Jimsbairn

Thread Starter
Joined
Apr 6, 2003
Messages
66
Have been getting a lot of "can't connect to remote server" messages and now blank pages. Have found that when I try and go into "tools", I am getting a message that I cannot use them because of restrictions on my computer! I am the only user. Maybe I did something wrong. Would really appreciate some help. I have Windows 98 and I use, primarily, Opera browser which Ihave had for a couple of months. Did instal freeware of AntiVir a couple of weeks ago and found 5 trojans yesterday which I deleted the files.
Also my computer wont turn off itself: I have to hold down off switch. Dont know if it is all related.
Any suggestions?
I also have IE and it was their "tools" button I was trying to access to see if I could find out anything.
Get same error messages and blank pages when I try to use IE too.
 
Joined
Feb 23, 2003
Messages
16,274
try start / run and type in sfc , then have it check for missing or corrupted files.
 

Jimsbairn

Thread Starter
Joined
Apr 6, 2003
Messages
66
That doesnt really help because I dont know what file to look for and there seem to be dozens of altered files.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top