1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

bryangl

Discussion in 'Windows Vista' started by bryangl, Oct 6, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. bryangl

    bryangl Thread Starter

    Joined:
    Oct 6, 2008
    Messages:
    2
    Hi,I'm new to this - my first seeking, with a curious problem. Vista Home basic/Compaq Presario notebook 2Gb. Suddenly my sidebar gadgets are represented with part of the image, some just as a bar of white. Similar thing with Google home page gadgets which just appear as rectangles and can't be removed, and when I just discovered this site and tried to register, the image I had to copy was not there. (registered from another machine). Everything else seems OK. Tried System Restore - no help. I'm lost. Can any kind soul help please?
     
  2. Arctik

    Arctik

    Joined:
    Apr 18, 2008
    Messages:
    80
    Could you provide a screenshot of the error you are receiving?
    Just a stab in the dark here, but are your graphics drivers updated?
     
  3. bryangl

    bryangl Thread Starter

    Joined:
    Oct 6, 2008
    Messages:
    2
    Thanks for replying so rapidly arctic. I could easily grab screenshots, but the sidebar has just two small white rectangles and a couple of urved lines representing a clockface. The iGoogle home page gadgets are just four rectangles 1. headed Google Calendar Viewer - an empty rectangle, 2. Live Weather, 3. New Scientist - latest headlines - it works, 4. iGoogle Theme Manager showing "Loading...." so apparently somethging is being blocked. Tried turning off Ad blocker - no result.
    If you would still like a sceenshot, I can send homepage or a shot of just the Vista sidebar, but I don't think they will be any further help. Still, happy to do soif you want. Checked drivers recently, also did deepest mode scans of my protective software a few days before problem Just running them now, but will take hours. It seems there is a management problem with these add-ons (both Microsoft and Google) because I can't delete inoperative gadgets either.
    Thanks again.
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/756659

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice