bugcheck reboot

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Nyarlathotep

Thread Starter
Joined
Mar 26, 2004
Messages
10
I have been having problems with my computer rebooting from a bugcheck. I am running a P4 3.0C on a Intel D875PBZ with 2 80GB Maxtor SATA HDD's (RAID Stripe) and 1GB of Dual Channeled DDR400 on Windows XP Home. I have a ASUS Ti4600 Vid Card and a Creative SB live. This is an infrequent problem that is starting to happen more regularly. I have a 400W power supply. The power supply might be insufficient because I have two optical drives and three other hard drives, and seven case fans, plus an array of USB devices. I don't know what to make of it because a buddy also has the same problem with a very similar system (3.0C, D875PBZ, audigy 2, 2x Maxtor 160GB RAID Stripe, 1GB Corsair Dual Channel DDR400 on Win XP Home) but he has a 550W Power Supply and none of the extra stuff like me. I don't know what to make of the situation. Any insight could help. Thanks in advance
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top