burner not functioning properly

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

dylan6940

Thread Starter
Joined
Apr 20, 2004
Messages
5
recently purchased comp equiped with 48 X combo cd-dvd burner.....wanted to add a 40 X cd player to comp........when this player is added it works fine but existing burner unit will not play a cd in any program.........burner is in master mode and player is in slave mode........burner works fine when cd player is not connected.....any suggestions welcome......
 

dustyjay

Jay
Joined
Jan 23, 2003
Messages
12,661
:rolleyes: Try setting the burner as slave and the Cdrom as Master on the appropriate positions on the IDE Cable. Also do you have an audio cable running from both devices to the Motherboard. The Audio Cable is the small usually round cable with a 4 pin plug at each end.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top