1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

CAble connecting computer to TV

Discussion in 'Hardware' started by The Good Guy, Jan 26, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. Triple6

    Triple6 Moderator

    Joined:
    Dec 26, 2002
    Messages:
    52,913
    First Name:
    Rob
    Yes, because the DVI connection on the computer doesn't output audio.
     
  2. The Good Guy

    The Good Guy Thread Starter

    Joined:
    Jul 19, 2005
    Messages:
    335
  3. Triple6

    Triple6 Moderator

    Joined:
    Dec 26, 2002
    Messages:
    52,913
    First Name:
    Rob
    Should be very good, gold plated and all. However Newegg has DVI to HDMI cables for less then 1/2 that price that'll probably work just as well.
     
  4. The Good Guy

    The Good Guy Thread Starter

    Joined:
    Jul 19, 2005
    Messages:
    335
    which one?
     
  5. Triple6

    Triple6 Moderator

    Joined:
    Dec 26, 2002
    Messages:
    52,913
    First Name:
    Rob
  6. The Good Guy

    The Good Guy Thread Starter

    Joined:
    Jul 19, 2005
    Messages:
    335
  7. Triple6

    Triple6 Moderator

    Joined:
    Dec 26, 2002
    Messages:
    52,913
    First Name:
    Rob
    Well they're better price so yes its likely a better buy.
     
  8. The Good Guy

    The Good Guy Thread Starter

    Joined:
    Jul 19, 2005
    Messages:
    335
    We have a problem, the memory worked fine, the cable worked fine, but when i go to play a video, the reason i got the cord in the first place, the frame of windows media player comes up, but no picture.
     
  9. RootbeaR

    RootbeaR

    Joined:
    Dec 8, 2006
    Messages:
    4,469
    Do you have a DVD player on your computer?
     
  10. The Good Guy

    The Good Guy Thread Starter

    Joined:
    Jul 19, 2005
    Messages:
    335
    What do you mean? I got windows media player, vlc, rp, and neros player.
     
  11. Triple6

    Triple6 Moderator

    Joined:
    Dec 26, 2002
    Messages:
    52,913
    First Name:
    Rob
    Does it show the video on the computer's monitor?
     
  12. The Good Guy

    The Good Guy Thread Starter

    Joined:
    Jul 19, 2005
    Messages:
    335
    Yes it does.
     
  13. Triple6

    Triple6 Moderator

    Joined:
    Dec 26, 2002
    Messages:
    52,913
    First Name:
    Rob
    How do you have the TV output setup? Is it clone of the desktop or is the desktop extended?

    Are you using the latest drivers for the video card?
     
  14. The Good Guy

    The Good Guy Thread Starter

    Joined:
    Jul 19, 2005
    Messages:
    335
    I dont know what u mean by clone or extended, i just hooked the cable up the the respective parts and switched my tv to hdmi, as far as I know im updated.
     
  15. The Good Guy

    The Good Guy Thread Starter

    Joined:
    Jul 19, 2005
    Messages:
    335
    Ok, I got it to work by fiddling with the ati options, i dont know how, i just did, also, i cant get the sound to work now lol/
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/538556

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice