Cable

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Xekim

Thread Starter
Joined
Feb 6, 2005
Messages
1
Ok I've had charter for a long time now, and just recently I've been getting really slow internet or it just shuts off all together. The wierd part is my wireless router connecting to the other computer is working just fine. I've reformatted my computer with the cable modem connected to it a couple of times but it just gets worse. The modem just blinks at me with its green light. Ive done everything i could think of, unplugging the modem, reformatting, I've done virus scans and everything. Nothing is working. Can anyone help me? Also, I've even unplugged the modem and somehow my computer with the router is working without the modem being connected. Is that normal? Can anyone help? Thanks
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top