camera wizard problem

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

mcollin

Thread Starter
Joined
Apr 17, 2004
Messages
2
Have XP. When I plug my Olympus stylus 300 into a usb port, nothing happens. The scanner & camera wizard fails to open automatically, and if I manually open the wizard, to dowwnload pix, the wizard will say cannot find device or device is busy. It used to automatically ask what I wanted to do. Any suggestions on how to get wizard to automatically open when I plug my camera in thru usb, and why it won't recognize camera? Tahnks from newbie! :) :)
 

buck52

Banned
Joined
Mar 9, 2001
Messages
8,372
welcome
I don't have a great answer for you but...the wizard on my computer works very sporaticlly...for no reason it will stop working then without having done anything different it will start working again...I have seen this reported many times without a good answer/solution.

when you plug the camera in and open windows explorer does the camera show as a removeable drive and can you transfer that way

buck
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top