Can only access secure sites

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

bzerph

Thread Starter
Joined
Feb 22, 2010
Messages
116
I have been plagued with this problem for quite some time and on multiple computers at my work. I'm pretty sure its a virus that only allows access to secure website like owa and will give a page cannot be displayed message for any normal ones. The funny thing is that it only affects a certain profile on the machine and if I just delete the profile and create a new it works fine. I believe we have seen this problem on 5+ machines at different sites which have no connection to each other other than email through owa. I haven't seen any correlation between the affected computers and our anti-virus, Kaspersky, doesn't pick it up. I just want to know if anyone else has seen this and if they have suggestions for blocking it because even though it is easy to fix it is still annoying. Thank you in advance!
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Top