Cannot access antivirus company websites & links from Google search results

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

ff8998

Thread Starter
Joined
Sep 20, 2008
Messages
1
Hi,

I believe I have some sort of malware/virus loaded on my computer. Here are the symptoms I have observed so far:

--Whenever clicking on Google search results, I'm redirected to random and irrelevant websites (e.g. app.validclick.com & clicks.smartbizsearch.com). Moreover, when trying to access antivirus software companies' websites I cannot get through (e.g. McAfee, Norton, Trend Micro, Panda, etc.).
______________________________________________________________

--At times on startup Zone Alarm does not start up.
______________________________________________________________

--I get the following error message window pop up at start up:

"Generic Host Process for Win32 Services has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience."

Here are the details when I select the "click here" link to find out more about the error:

Error signature:
szAppName: svchost.exe
szAppVer: 5.1.2600.0
szModName: advapi32.dll
szModVer: 5.1.2600.1106
offset: 00016439

Error Report Contents:
C:\DOCUME~1\Owner\LOCALS~1\Temp\WER12.tmp.dir00\svchost.exe.mdmp
C:\DOCUME~1\Owner\LOCALS~1\Temp\WER12.tmp.dir00\appcompat.txt

______________________________________________________________

--Also get the following application error for wuauclt.exe:
"The instruction at "0x370013e8" referenced memory at "0x63017790". The memory could not be "written". Click on OK to terminate the program"

______________________________________________________________

--Also get the following error message window pop up:

WMI has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.

Here are the details when I select the "click here" link to find out more about the error:

Error signature:
szAppName: wmiprvse.exe
szAppVer: 5.1.2600.1106
szModName: advapi32.dll
szModVer: 5.1.2600.1106
offset: 00016439

Error Report Contents:
C:\DOCUME~1\Owner\LOCALS~1\Temp\WER2CE.tmp.dir00\wmiprvse.exe.mdmp
C:\DOCUME~1\Owner\LOCALS~1\Temp\WER2CE.tmp.dir00\appcompat.txt
C:\DOCUME~1\Owner\LOCALS~1\Temp\WER2CF.tmp.dir00\wmiprvse.exe.mdmp
C:\DOCUME~1\Owner\LOCALS~1\Temp\WER2CF.tmp.dir00\appcompat.txt
C:\DOCUME~1\Owner\LOCALS~1\Temp\WER2DA.tmp.dir00\wmiprvse.exe.mdmp
C:\DOCUME~1\Owner\LOCALS~1\Temp\WER2DA.tmp.dir00\appcompat.txt
______________________________________________________________

Attached is a HJT log for you to review.

Appreciate any help to fix these problems and get rid of the malware/virus.

Thanks,

ff8998
 

Attachments

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top