Cannot access some web pages

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

cgray

Thread Starter
Joined
Oct 3, 2008
Messages
7
I recently had to have my computer completely restored due to a virus. I lost everything on my computer. Now when I try to access yahoo chat rooms I can't get in. I can get to the chat room itself but when I click on the verification link nothing happens. This has happened on a couple other sites also. I'm not sure how to fix this problem. Please help!
 

~Candy~

Retired Administrator
Joined
Jan 27, 2001
Messages
103,706
Hi and welcome. You might have to allow pop ups for certain sites.
 

cgray

Thread Starter
Joined
Oct 3, 2008
Messages
7
I have done that. I turned my pop up blocker off and even disabled my firewall.
 

cgray

Thread Starter
Joined
Oct 3, 2008
Messages
7
Yes, it's up to date. One of the sites I went to said to make sure port 5222 wasn't block but I don't know how to do that. I was able to cut and paste the link for the verification code in the address bar today. I was able to get in that way but as far as just clicking on it and it popping up all by itself that's still not working.
 
Joined
Jun 13, 2007
Messages
85
do you have more than 1 firewall running?
Im not sure and maybe wrong (im new at this) but if you have more than1 firewall on then they counteract each other.
 

cgray

Thread Starter
Joined
Oct 3, 2008
Messages
7
I don't know what site it was. I'm sure it was another chat site though. I was trying to get into anything I could, just to see if I could.
As far as the firewall, the only one that I have is the one that comes with windows. I even turned my virus protection and spy ware protection off when I tried to log into the sites.
 
Joined
Jun 13, 2007
Messages
85
Hi, have you tried pressing ctrl as you click on the line, simple but yet sometimes effective
 

~Candy~

Retired Administrator
Joined
Jan 27, 2001
Messages
103,706
If they are all chat sites, I'm wondering if something isn't blocking the port(s) they use?
 

~Candy~

Retired Administrator
Joined
Jan 27, 2001
Messages
103,706
Could be blocked via Windows Firewall, Zonealarm or the like....or in a router, if you are using one......
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top