cannot find file specified

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

mikea1940

Thread Starter
Joined
Apr 12, 2015
Messages
2
attempting to run the app Pronterface, driving a RigidBot 3D printer generates the error msg , 'cant connect to comm7'. How do I fix and connect via comm7? I check proper functioning of the Arduino Mega 2650 chip on the printer with Window control panel viewing. I changed to another comm port (8), with same error result. I removed and reinstalled the RigidBot community software including drivers, "ino' , Ini files... Yet no success.
Tech Support Guy System Info Utility version 1.0.0.2
OS Version: Microsoft Windows 7 Home Premium, Service Pack 1, 64 bit
Processor: Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8200 @ 2.33GHz, Intel64 Family 6 Model 23 Stepping 10
Processor Count: 4
RAM: 8191 Mb
Graphics Card: ATI Radeon HD 4350, 512 Mb
Hard Drives: C: Total - 715301 MB, Free - 560968 MB; K: Total - 953866 MB, Free - 631154 MB;
Motherboard: PEGATRON CORPORATION, Eureka3
Antivirus: Webroot SecureAnywhere, Updated and Enabled
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top