Canon MX 300 Printer Issues- Cartridges

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

kathybrj

Thread Starter
Joined
Sep 5, 2003
Messages
5
I have had my canon mx300 all-in-one printer for over a year. I was using re-manufactured cartridges from Overstock in it up until this week when I had to replace the color cartridge. When I put in a re-manned color cartridge I received an error - UO51 for both the black and color cartridge. After trying all kinds of fixes I've found on various forums, nothing worked other than buying a new genuine Canon cartridge. The new genuine color Canon cartridge works sometimes- other times I get the UO51 error for both black and color.

Now the black has gone empty and I put a re-manned black cartridge in only to have the error come back again.

I'm curious if anyone has had this happen to them. After using re-manned cartridges for about a year the machine has suddenly decided it doesn't care for them any longer.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top