Can't access hard drive...

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

McTimson

Thread Starter
Joined
Aug 15, 2002
Messages
5,577
OK, I have a hard drive from another computer, a 40GB Maxtor 6L040J2, that I installed in this system as a slave hard drive. Currently, I'm running Windows 2000 Professional, and my current hard drive is a 40GB HD, it came with the system (its a Dell). When I put the Maxtor in, Win2k doesn't let me access it. It shows up as Drive E, but I can't access any data on it--which I need to do. Is there any way I can access it at all without losing data on it? Will adding a new partition help at all? The old hard drive came from an XP system, so I'm assuming it was formatted as NTFS, but Winows won't tell me what it is. Current machine is a P4 2.0Ghz, 244MB RAM. Any help would be appreciated. Thanks!
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top