Can't connect to wifi!

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

lamoar

Thread Starter
Joined
Feb 9, 2013
Messages
3
Hi!

I have a laptop: HP pavillion dv7 and i can't connect to my wifi. It's not the first time it happens.

Previous time: Couldn't connect, formatted, couldnt connect, took it to a store, it worked there i arrived home and it was working.

This time: I had internet and i was playing Guild Wars 2, it lagged, the connection went down, cant connect to my wifi anymore.

Already tried to reset the router, rebooted the pc, clear all the networks memorized on the wifi list, and this:

"Reset WINSOCK entries to installation defaults: netsh winsock reset catalog

Reset IPv4 TCP/IP stack to installation defaults: netsh int ipv4 reset reset.log

Reset IPv6 TCP/IP stack to installation defaults: netsh int ipv6 reset reset.log"

that i saw on another post. Can anyone help?

I can connect trough cable
 

lamoar

Thread Starter
Joined
Feb 9, 2013
Messages
3
And here is a IPconfig /all

Configura‡Æo IP do Windows

Nome do AnfitriÆo. . . . . . . . .: JoÆoGomes-PC
Sufixo DNS principal. . . . . . . :
Tipo de n¢. . . . . . . . . . . . : DifusÆo
Rota IP activada. . . . . . . . . : NÆo
WINS Proxy activado . . . . . . . : NÆo

Adaptador ethernet Liga‡Æo de rede Bluetooth:

Estado do suporte . . . . . . . . : Suporte desligado
Sufixo DNS espec¡fico da liga‡Æo. :
Descri‡Æo . . . . . . . . . . . . : Dispositivo Bluetooth (Rede de *rea pessoal)
Endere‡o f¡sico . . . . . . . . . : 00-27-13-37-72-D8
DHCP activado . . . . . . . . . . : Sim
Autoconfigura‡Æo activada . . . . : Sim

Placa de rede local sem fios Liga‡Æo de rede sem fios:

Estado do suporte . . . . . . . . : Suporte desligado
Sufixo DNS espec¡fico da liga‡Æo. :
Descri‡Æo . . . . . . . . . . . . : Intel(R) WiFi Link 5100 AGN
Endere‡o f¡sico . . . . . . . . . : 00-24-D6-2C-A5-3C
DHCP activado . . . . . . . . . . : Sim
Autoconfigura‡Æo activada . . . . : Sim

Adaptador ethernet Liga‡Æo de µrea Local:

Estado do suporte . . . . . . . . : Suporte desligado
Sufixo DNS espec¡fico da liga‡Æo. : lan
Descri‡Æo . . . . . . . . . . . . : Realtek PCIe GBE Family Controller
Endere‡o f¡sico . . . . . . . . . : 00-26-9E-5C-B4-24
DHCP activado . . . . . . . . . . : Sim
Autoconfigura‡Æo activada . . . . : Sim

Adaptador Tunnel isatap.{E3FF2D38-2A4D-4A73-8A1E-9E1CA02811D5}:

Estado do suporte . . . . . . . . : Suporte desligado
Sufixo DNS espec¡fico da liga‡Æo. :
Descri‡Æo . . . . . . . . . . . . : Placa Microsoft ISATAP
Endere‡o f¡sico . . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
DHCP activado . . . . . . . . . . : NÆo
Autoconfigura‡Æo activada . . . . : Sim

Adaptador Tunnel isatap.{859BC926-6829-439A-9D12-C08F2C0EFC3E}:

Estado do suporte . . . . . . . . : Suporte desligado
Sufixo DNS espec¡fico da liga‡Æo. :
Descri‡Æo . . . . . . . . . . . . : Placa Microsoft ISATAP #2
Endere‡o f¡sico . . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
DHCP activado . . . . . . . . . . : NÆo
Autoconfigura‡Æo activada . . . . : Sim

Adaptador Tunnel isatap.lan:

Estado do suporte . . . . . . . . : Suporte desligado
Sufixo DNS espec¡fico da liga‡Æo. :
Descri‡Æo . . . . . . . . . . . . : Placa Microsoft ISATAP #3
Endere‡o f¡sico . . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
DHCP activado . . . . . . . . . . : NÆo
Autoconfigura‡Æo activada . . . . : Sim

Adaptador Tunnel Teredo Tunneling Pseudo-Interface:

Estado do suporte . . . . . . . . : Suporte desligado
Sufixo DNS espec¡fico da liga‡Æo. :
Descri‡Æo . . . . . . . . . . . . : Teredo Tunneling Pseudo-Interface
Endere‡o f¡sico . . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
DHCP activado . . . . . . . . . . : NÆo
Autoconfigura‡Æo activada . . . . : Sim
 

TerryNet

Moderator
Joined
Mar 23, 2005
Messages
80,309
First Name
Terry
Disable encryption on the router and try to connect. If successful you can probably re-enable encryption and reconnect.

If unsuccessful make sure you have the latest wireless driver from the PC manufacturer's web site.
 

lamoar

Thread Starter
Joined
Feb 9, 2013
Messages
3
´Done and done...none of that worked. Any other ideas?

Thanks for the help
 

TerryNet

Moderator
Joined
Mar 23, 2005
Messages
80,309
First Name
Terry
Try the driver direct from Intel's site. If you still cannot connect unsecured I assume that the adapter or the part of the motherboard to which it connects is defective. But you could try one more thing: if the card is easily accessible through a cover on the laptop's bottom remove and carefully and firmly reinsert the card several times. This will cure any potential looseness or corrosion problem.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top