Can't Delete Temp Files

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

jydiver

Thread Starter
Joined
Dec 26, 2002
Messages
138
Hi all, here's one I haven't seen in the forum before.

I stumbled upon a folder in Win XP Pro under Doc. & Settings\My Name\Local Settings\Temp\Temporary Internet Files\Content IE5 that wasn't cleaned out from the Internet Options Delete Files button. So I tried to delete them manually and succeeded by using the wipe info tool in NAV 2003 Pro, for all but a few. The names all start with Premium_Sites, are like 25 words long (pornographic) and are gif images (no preview just the icon), when I try to delete them I get an error message that says "Cannot Find File Specified". After trying Spybot, AdAware, Panda & RAV online virus scans, Safe Mode & a DOS prompt, I tried putting the drive in another computer to delete them from that OS. It seemed to work, I double checked to see the file in the recycle bin, shut down & put it back in my comp. start up and the files were back, and it's gone from the recyc. bin on the other comp, I put the drive back into that comp and am now getting the same error message from that one :confused: Any ideas on what to try next? Thanks in advance.
 

jydiver

Thread Starter
Joined
Dec 26, 2002
Messages
138
Maybe a hijack this log will help. Thanks

Logfile of HijackThis v1.97.3
Scan saved at 5:24:12 PM, on 10/12/2003
Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106)

Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccEvtMgr.exe
C:\WINDOWS\System32\sstray.exe
C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccApp.exe
C:\Program Files\Winamp3\winampa.exe
C:\Program Files\Microsoft Hardware\Mouse\point32.exe
C:\Program Files\iPod\Bin\iPodWatcher.exe
C:\Program Files\Tweak-XP Pro\AdBlocker.exe
C:\Program Files\Tweak-XP Pro\popup.exe
C:\Program Files\Common Files\EPSON\EBAPI\SAgent2.exe
C:\Program Files\iPod\Bin\iPodSrv.exe
C:\Program Files\Norton AntiVirus\navapsvc.exe
C:\Program Files\Norton AntiVirus\AdvTools\NPROTECT.EXE
C:\WINDOWS\System32\nvsvc32.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe
C:\PROGRA~1\WINZIP\winzip32.exe
C:\Documents and Settings\Frank\Desktop\hijackthis\HijackThis.exe

O2 - BHO: (no name) - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Adobe\Acrobat 6.0\Acrobat\ActiveX\AcroIEHelper.dll
O2 - BHO: (no name) - {AA58ED58-01DD-4d91-8333-CF10577473F7} - c:\program files\google\googletoolbar1.dll
O2 - BHO: (no name) - {AE7CD045-E861-484f-8273-0445EE161910} - C:\Program Files\Adobe\Acrobat 6.0\Acrobat\AcroIEFavClient.dll
O2 - BHO: NAV Helper - {BDF3E430-B101-42AD-A544-FADC6B084872} - C:\Program Files\Norton AntiVirus\NavShExt.dll
O3 - Toolbar: &Radio - {8E718888-423F-11D2-876E-00A0C9082467} - C:\WINDOWS\System32\msdxm.ocx
O3 - Toolbar: Adobe PDF - {47833539-D0C5-4125-9FA8-0819E2EAAC93} - C:\Program Files\Adobe\Acrobat 6.0\Acrobat\AcroIEFavClient.dll
O3 - Toolbar: Norton AntiVirus - {42CDD1BF-3FFB-4238-8AD1-7859DF00B1D6} - C:\Program Files\Norton AntiVirus\NavShExt.dll
O3 - Toolbar: &Google - {2318C2B1-4965-11d4-9B18-009027A5CD4F} - c:\program files\google\googletoolbar1.dll
O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32.EXE NvQTwk,NvCplDaemon initialize
O4 - HKLM\..\Run: [nwiz] nwiz.exe /install
O4 - HKLM\..\Run: [nForce Tray Options] sstray.exe /r
O4 - HKLM\..\Run: [ccApp] "C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccApp.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [ccRegVfy] "C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccRegVfy.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [Advanced Tools Check] C:\PROGRA~1\NORTON~1\AdvTools\ADVCHK.EXE
O4 - HKLM\..\Run: [WinampAgent] "C:\Program Files\Winamp3\winampa.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [POINTER] point32.exe
O4 - HKLM\..\Run: [iPodWatcher] C:\Program Files\iPod\Bin\iPodWatcher.exe
O4 - HKCU\..\Run: [BlockAds] "C:\Program Files\Tweak-XP Pro\AdBlocker.exe"
O4 - HKCU\..\Run: [Pop-Up-Blocker] "C:\Program Files\Tweak-XP Pro\popup.exe"
O5 - control.ini: inetcpl.cpl=Yes
O8 - Extra context menu item: &Google Search - res://C:\Program Files\Google\GoogleToolbar1.dll/cmsearch.html
O8 - Extra context menu item: Backward &Links - res://C:\Program Files\Google\GoogleToolbar1.dll/cmbacklinks.html
O8 - Extra context menu item: Cac&hed Snapshot of Page - res://C:\Program Files\Google\GoogleToolbar1.dll/cmcache.html
O8 - Extra context menu item: E&xport to Microsoft Excel - res://C:\PROGRA~1\MICROS~4\Office10\EXCEL.EXE/3000
O8 - Extra context menu item: Si&milar Pages - res://C:\Program Files\Google\GoogleToolbar1.dll/cmsimilar.html
O8 - Extra context menu item: Translate into English - res://C:\Program Files\Google\GoogleToolbar1.dll/cmtrans.html
O9 - Extra button: AIM (HKLM)
O9 - Extra button: Related (HKLM)
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Show &Related Links (HKLM)
O16 - DPF: {01A88BB1-1174-41EC-ACCB-963509EAE56B} (SysProWmi Class) - http://support.dell.com/systemprofiler/SysPro.CAB
O16 - DPF: {41F17733-B041-4099-A042-B518BB6A408C} - http://a1540.g.akamai.net/7/1540/52...pple.com/bonnie/us/win/QuickTimeInstaller.exe
O16 - DPF: {94B82441-A413-4E43-8422-D49930E69764} (TLIEFlashObj Class) - https://webchat.dell.com/Media/VisitorChat/TLIEFlash.CAB
O16 - DPF: {9A9307A0-7DA4-4DAF-B042-5009F29E09E1} (ActiveScan Installer Class) - http://www.pandasoftware.com/activescan/as5/asinst.cab
O16 - DPF: {A3009861-330C-4E10-822B-39D16EC8829D} (CRAVOnline Object) - http://www.ravantivirus.com/scan/ravonline.cab
O16 - DPF: {D27CDB6E-AE6D-11CF-96B8-444553540000} (Shockwave Flash Object) - http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab
 
Joined
Jul 26, 2002
Messages
46,331
I don't see anything in yout log.

Have you tried deleting the temp files in safe mode?
 

jydiver

Thread Starter
Joined
Dec 26, 2002
Messages
138
Yea, tried safe mode even took the drive out and put it into another computer, looked like it worked but when I reinstalled it into my own machine the files were back, put it back into the other machine and got the same error message as on my comp.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top