cant get gui kde to work coz of x server and no driver for old monitor,

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

jfbaily

Thread Starter
Joined
Aug 24, 2003
Messages
15
Hi guys,

I have been installing suse linux 6.4 , kde option, the installation was done with yast2, the gui started off as normal , but after the first cd and the base system installed it went back to text version of yast 2, cant find the monitor in the list (packard bell 1015) and vesa 640 480 wont work, x server setup by xf86config ok (/usr/X11R6/bin/XF86_xxxx) but needs symbolic link to /var/X11R6/bin/X which i cant do because after writing the link it tells me /usr/X11R6....... doesnt exist! cant find a linux driver for monitor either! what do i do?
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top