1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Can't Install AdAware

Discussion in 'General Security' started by dvideostor, May 17, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. dvideostor

    dvideostor Thread Starter

    Joined:
    May 17, 2008
    Messages:
    3
    Everytime I try to install AdAware a box pops up promting me to pick a language. I pick english and then a box pops up called "Windows Installer". THe only thing I can do is Click 'OK' and the box goes away, nothing installed. Is there something blocking me from installing the software?

    Thanks,
    Dvideostor
     
  2. experttech

    experttech

    Joined:
    Apr 20, 2008
    Messages:
    43
    Which software and from where did you download it from. Might be file is corrupt if all other software is able to install.
     
  3. experttech

    experttech

    Joined:
    Apr 20, 2008
    Messages:
    43
    If you have any other security on the computer then turn it off and try again.
     
  4. blues_harp28

    blues_harp28 Trusted Advisor

    Joined:
    Jan 9, 2005
    Messages:
    17,059
  5. golferbob

    golferbob

    Joined:
    May 18, 2004
    Messages:
    3,896
  6. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/713085