1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Cant load my website images

Discussion in 'Windows XP' started by ron101, Feb 8, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. ron101

    ron101 Thread Starter

    Joined:
    Mar 14, 2010
    Messages:
    26
    Ive got windowsxp sp3 and firefox 10 and i run windows C:/ and ronuk.org on Z:/, C:/ works fine but on Z:/ I am having trouble loading images to the website(ronuk).
    Ive tried 3 browsers all to no avail, i thought it was firefox but having 3 browsers,google,maxthon,firefox the same i dont think it is now you can see perfectly from the web(outside) but inside, my desktop,i have trouble loading them.
    Ive taken the firewall out and rebooted and no good.
    Ive told it works BUT i cant alter it.
     
  2. Phantom010

    Phantom010 Trusted Advisor

    Joined:
    Mar 9, 2009
    Messages:
    34,064
    What do you mean by "Having trouble loading them"?

    I've looked at the site and the pictures are small and cannot be enlarged. Is that what you are referring to?
     
  3. ron101

    ron101 Thread Starter

    Joined:
    Mar 14, 2010
    Messages:
    26
    yes thats right ,you can see them But i cant see them becuase im inside ,no firewall,no anti virus no ad block .
    any ideas?
     
  4. Phantom010

    Phantom010 Trusted Advisor

    Joined:
    Mar 9, 2009
    Messages:
    34,064
    Are you having trouble seeing pictures on other websites as well?
     
  5. ron101

    ron101 Thread Starter

    Joined:
    Mar 14, 2010
    Messages:
    26
    no only my website. ronuk.org/index1.html AND ronuk.org/index.html. I could remove them but i cannot put others back.
     
  6. Phantom010

    Phantom010 Trusted Advisor

    Joined:
    Mar 9, 2009
    Messages:
    34,064
    I'm a little confused here with your first post. What do you mean by "loading images"?

    Are you talking about "Downloading" them to your hard drive?

    Or, having trouble opening them after downloading them to your hard drive?

    Or, having trouble finding them after downloading them?
     
  7. ron101

    ron101 Thread Starter

    Joined:
    Mar 14, 2010
    Messages:
    26
    im uploading them to my website on my pc. ronuk.org hosted on Z:/
     
  8. Phantom010

    Phantom010 Trusted Advisor

    Joined:
    Mar 9, 2009
    Messages:
    34,064
    Yes, but they already seem uploaded. You're saying you cannot upload them, or cannot see them once uploaded?
     
  9. ron101

    ron101 Thread Starter

    Joined:
    Mar 14, 2010
    Messages:
    26
    i cant see them when there uploaded coz but the images are blocking them selves, text goes thruogh alright but the images appears blocked. Theres something in the software that is not right.
    The website is appearing alright on the out side but me on the inside is having trouble.
     
  10. Phantom010

    Phantom010 Trusted Advisor

    Joined:
    Mar 9, 2009
    Messages:
    34,064
    Sorry for being so slow but this is not like talking over the phone. Every detail is important.

    I'm still a bit confused though. :confused:

    Can you post a screenshot of the whole Web page (your website) as you see it after trying to upload pictures unsuccessfully?

    To take a screenshot,

    1- Hit the Printscreen key on your keyboard. This will copy your entire screen to the clipboard. Hitting ALT + Printscreen will only copy the active window.

    2- Open Paint. (click Start > Run > type mspaint and click OK)

    3- Select Edit.

    4- Click on Paste. (or simply press CTRL+V on your keyboard)

    5- Select File.

    6- Click on Save As...

    7- Save your screenshot as a JPEG file.

    8- Attach the screenshot to your next reply.
     
  11. ron101

    ron101 Thread Starter

    Joined:
    Mar 14, 2010
    Messages:
    26
    here it is
    it took about 45mins to get that and all text and graphics should be central too
     

    Attached Files:

  12. Phantom010

    Phantom010 Trusted Advisor

    Joined:
    Mar 9, 2009
    Messages:
    34,064
  13. ron101

    ron101 Thread Starter

    Joined:
    Mar 14, 2010
    Messages:
    26
    1) If you look at my picture youll see its all over the left hand side,yours is in the middle.(which it should be)
    2) It took about 45mins to appear sloooooowly coming down bit by bit.
    doesnt appear instantly
     
  14. ron101

    ron101 Thread Starter

    Joined:
    Mar 14, 2010
    Messages:
    26
    here a more accurit one
     

    Attached Files:

  15. ron101

    ron101 Thread Starter

    Joined:
    Mar 14, 2010
    Messages:
    26
    here one
     

    Attached Files:

  16. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/1040095