Can't load Olympus Camedia software

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Russrbins

Thread Starter
Joined
Sep 15, 2003
Messages
1
Hi:

When I try to load the Olympus Camedia software for my new digital camera I get a messarge that says " Setup failed to launch startup engine; Error loading type library/DLL".

I called Olympus and they said it was a Windows problem. I am running Windows 98. Can you help me out?

Thanks
 
Joined
Sep 24, 2002
Messages
1,592
Here is a page that deals with that error, follow the directions they give, and let us know how it goes ! good luck...Rhett
 
Joined
Oct 23, 2001
Messages
447
make sure that the software is compatible with w98. some of the newer camedia software won't work with anything other than xp or 2000 pro. ido you have 98se or just 98? you have to have 98se because the newer cameras no longer come with a serial port adapter, only usb and 98 does not support usb-98se does.

Gavi, Certified Photographic Counselor and Nikon Advanced System Specialist
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top