Can't post to this forum on infected computer

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

pfpc

Thread Starter
Joined
May 17, 2011
Messages
11
Hi,

I'm writing from a non-infected computer. I have been trying to post all of my logs from the infected computer after some weird hard disk activity and then a rootkit that was found by Avast. But everytime I try to post, I get a page from techguy.org telling me there is some delay in posting and then I get directed to a blank page. Any input appreciated.

Thanks!
 

Cookiegal

Karen
Administrator
Malware Specialist Coordinator
Joined
Aug 27, 2003
Messages
120,272
It's possible the malware is blocking this site or just that forum. Can you post those logs in another forum? I assume you're running XP so try that forum and post a link here to your thread please.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Top