1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Can't send from OE on new account

Discussion in 'Web & Email' started by colinsp, Sep 30, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. colinsp

    colinsp Thread Starter

    Joined:
    Sep 5, 2007
    Messages:
    2,272
    First Name:
    Colin
    I have added a new email account to Outlook Express.

    I have checked and double checked the settings (the port is correct 2626) and I am getting this error message

    An unknown error has occurred. Subject 'Test message', Account: {******deleted by me ****}, Server: 'mail.{deleted by me}.com', Protocol: SMTP, Port: 2626, Secure(SSL): No, Error Number: 0x800CCC0B

    I have done a Google search and also on the forums here and not found anything that works. I have set this same account up in Live Mail with the same settings and it works perfectly. I can also Telnet to the mail server without problem. It therefore seems to be an OE problem.

    Anyone any ideas?
     
  2. ShadowProwler420

    ShadowProwler420

    Joined:
    Jun 20, 2007
    Messages:
    317
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/754786

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice