Can't type right or scroll help!

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

fourbeans1

Thread Starter
Joined
Jan 29, 2003
Messages
7
I sure hope someone can help me with this problem...

I have a laptop(Compaq Armada 3500). It has Windows 95 on it.
Here's the problem...

Everytime I try to type something, whether an "IM" or email letter or whatever, I have to ALWAYS double check what was typed once I finish typing a line or two. It seems that the computer wants to either skip or ignore letters I have typed. Also, it seems that the cursor is in cahoots with it! If the cursor happens to be between words, every once in a while, while I am typing, I notice that I have come between words I have typed already and I have to constantly redo my sentences!

For an example of what it looks like...
Normal sentence:

I hope you had a great day today!

Messed up sentence:

I hopegreat day today! you had a


I hope my example was understandable

Please help! It's so frustrating!:mad:
 

fourbeans1

Thread Starter
Joined
Jan 29, 2003
Messages
7
Can someone tell me if I posted to the wrong forum? Should this be in hardware or something?
 
Joined
Apr 27, 2002
Messages
451
Hi Fourbeans1,

It's often hard to tell if you're in the right forum, since computer problems belong, more often than not, to a mixture of clearly defined fields :).

I think you're in the (more or less) right forum. Maybe referencing to this message in Hardware, or reposting it there might be a good idea.

Sorry I can't help you with the problem itself...
Daniel.
 

fourbeans1

Thread Starter
Joined
Jan 29, 2003
Messages
7
Thank you Daniel!

I really appreciate your help! I will post this in hardware and see what happens =0)
 
Joined
Jan 26, 2003
Messages
110
have you added any special scripting to your keyboard? an
example of what I mean is: a script that does auto response?
boing
 
Joined
Jan 26, 2003
Messages
110
well... this is one of those things you can't do by accident
so we can rule that out. Sorry I wasn't much help
 

fourbeans1

Thread Starter
Joined
Jan 29, 2003
Messages
7
The only reason why I think I may have done something "by accident", is that I was trying to fiddle around on the comp with what I thought might work. When you asked me that, I thought...hhhmmm...did I? LOL Thanks anyway
 

~Candy~

Retired Administrator
Joined
Jan 27, 2001
Messages
103,706
I posted an answer in the hardware one, and yes, I think it's probably best there too ;)
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Top