Can't view our inhouse website on our network

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Reg000

Thread Starter
Joined
Nov 10, 2011
Messages
2
Hi,

We have in host webserver that hosts several website, Outside our network i can view each and everyone of them just fine. However inside our network I can't view any of them. I'm able to ping each site by both ip and by name. I just can't displayed them. I've loked into the DNS and everything seems fine there. We tried hard coding the sites into our host files but we still can't pull them up. My team and I are running out of ideas... If you have any suggestions please let me know.. Thank you
 

Reg000

Thread Starter
Joined
Nov 10, 2011
Messages
2
Thank you for your quick reply. We did look into that and saw that the A record was pointing to the correct ip address. So we tried re adding the A record again just to be sure but we still came up with nothing... hmmmm
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top