1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Can't watchTV episodes with video with Move Media Player

Discussion in 'Multimedia' started by kpsway, Oct 23, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. kpsway

    kpsway Thread Starter

    Joined:
    Oct 23, 2007
    Messages:
    2
    I have been trying to watch TV episodes on ABC, FOX, CW or NBC. ABC, FOX CW all use Move media's player, however as far as I know, NBC does not; Tried in IE & FireFox; PC exceeds all reccomended specs; using COMCAST braodband, speed exceeds recommended; the player is shown as installed on add/remove software list; went to http://movenetworks.com/support/renderer.html and saw video, heard audio; tried waiting more than 30 minutes several times; using Norton 360.

    ABC: Blank grey screen on left, list of available shows on right, can't select any
    FOX: page never says anything but loading...
    CW: player seems to laod video never appears
    NBC: screen loads, "loads playe" then screen says undefined on top left; Please select an episode below, but no episodes appear in the select episode area
    CBS: watch with no prob

    What's my problem?
     
  2. Rollin' Rog

    Rollin' Rog

    Joined:
    Dec 9, 2000
    Messages:
    45,855
    I see that whenever I have adblocking enabled in either Firefox or IE.

    For a while I couldn't for the life of me figure out why it was happening in IE since I didn't think I had an ad blocker.

    But it turns out I did -- IE7 PRO, an add-on had one I didn't even know about.

    Also ensure that your javascript is in good order >>

    http://gateway.lib.ohio-state.edu/tutor/jscript.html
     
  3. kpsway

    kpsway Thread Starter

    Joined:
    Oct 23, 2007
    Messages:
    2
    Thanks for your quick repy. I looked at my ad-ons and did not see any ad blockers in either browser and tested my javascript which is in good working order. I'm sure there is something I am overlooking, but don't know what...
     
  4. kjessica

    kjessica

    Joined:
    Nov 20, 2007
    Messages:
    1
    I'm having the same problem. Did you ever find a solution and if so, please tell me? Thank you.
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/642640