1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Ccleaner does not work

Discussion in 'All Other Software' started by Laura7491, May 17, 2019 at 3:03 PM.

Advertisement
  1. Laura7491

    Laura7491 Thread Starter

    Joined:
    Jul 22, 2011
    Messages:
    359
    Hello everyone, I have Cleaner professional. But lately I have been getting a message "Ccleaner does not work on Windows". What's going on??? I have been running this before since I got Windows 10 on my computer.
    Do any of you get this message???
    I have no clue how to solve it. It does not let me update it either. Agh...
     
  2. Cookiegal

    Cookiegal Administrator Malware Specialist Coordinator

    Joined:
    Aug 27, 2003
    Messages:
    112,270
  3. Laura7491

    Laura7491 Thread Starter

    Joined:
    Jul 22, 2011
    Messages:
    359
    Hi Cookiegal, I just purchased a new paid CCleaner.. We will see what happens. Actually Piriform is not correct that the problem will be solved after downloading a new version. I could not open Ccleaner at all. After installing a new version it worked only one time and then I got exactly the same error message again. Well, if installing a new paid version will not work I will remove CCleaner from my computer. Frankly I am sick and tired of trying to solve this problem. Ccleaner should be fully compatible with Windows 10 . Millions of people use W10 and Ccleaner must ensure it is compatible.
    Anyway... I will see how the new paid version will work.
    Thanks, Cookiegal.
     
  4. Cookiegal

    Cookiegal Administrator Malware Specialist Coordinator

    Joined:
    Aug 27, 2003
    Messages:
    112,270
    OK, please let us know.
     
  5. flavallee

    flavallee Trusted Advisor

    Joined:
    May 12, 2002
    Messages:
    78,938
    First Name:
    Frank
    Laura7491:
    I've been using the free version of Piriform CCleaner (current version is 5.57.7182) for years, and I make use of it regularly.
    It works fine in my Windows 10 Pro 64-bit and Windows 7 Pro SP1 64-bit and Windows XP Pro SP3 32-bit computers. (y)
    The last few updates have added some features and privacy settings that I have no need for, so I disable them.

    ---------------------------------------------------------------
     
  6. Laura7491

    Laura7491 Thread Starter

    Joined:
    Jul 22, 2011
    Messages:
    359
    OK. Thanks, flavallee. I am glad it works fine for you. I will watch what happens when I installed a Pro version of Ccleaner. I don't know what the trick here, but I was super annoyed by not being able to use it. It's a good program in general.
     
  7. Laura7491

    Laura7491 Thread Starter

    Joined:
    Jul 22, 2011
    Messages:
    359
  8. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Similar Threads - Ccleaner does
  1. pcguy9441
    Replies:
    3
    Views:
    308
  2. RED CLOUD
    Replies:
    8
    Views:
    424

Short URL to this thread: https://techguy.org/1227294

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice