CD Rom not working

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

mfrashuer

Thread Starter
Joined
Sep 24, 2002
Messages
92
My Creative Lab 5233E was working before I reinstalled windows xp, not it doesn't do anything. No autoplay, can't install any programs from therecause it is not reading it. THen the cd ejects by itself. any suggestions.
 
Joined
Mar 27, 2002
Messages
8,460
Is it showing up in Device Manager correctly or is there a yellow (!) showing up on ANYTHING?

Also, is there anything showing under "Other Devices"? perhaps some form of "Mass Storage Controller"?

Also, what happens if you boot into "Safe Mode"? does it work correctly there?
 
Joined
Feb 23, 2003
Messages
16,274
If it does infact show up then try deleting it the reboot windows to see after it reinstalls it if it cures.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top