1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

changed windows setup (ccdialer) appears

Discussion in 'All Other Software' started by redwolf, Jun 21, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. redwolf

    redwolf Thread Starter

    Joined:
    Jun 20, 2003
    Messages:
    2
    I'm working on a gateway 2000 computer made in 1996 with a 120 mhz processor and 1.2 GB harddrive that has windows 95 installed. I was uninstalling programs as well as reconfiguring windows setup. I took off Microsoft windows exchange and all MSN components. I took off little things like calculator, desktop wallpaper, paint, etc. After doing this the computer said to reboot so I did. When the system started back up everything came up loaded and then after loading a grey box popped up and said could not locate shortcut for MSN wanted to use "ccdialer" before I finished reading I accidently click my mouse on yes and now every time you start the computer after loading a grey box appears with a big white Q with an ! mark inside of it and beside this it reads as follows
    Usage: ccdialer [/e {[(/f szMnids]|[MSN SHORTCUT]|[/h]}
    I don't know how to fix this. I tried to go back into WIN setup and add MSN back in but this didn't help. I was going to use the 95 boot cd to try and fix but I don't want to mess up all other software loaded and I wasn't sure if that would fix the problem. I would really appreciate any help you can give. One more note the computer is using 1.07 GB of the 1.2 Gb harddrive I cannot access MS-DOS or restart in MS-DOS. not enough vitual memory or so the computer says. Only has 16 MB ram. Please help. Thank you very much.

    Redwolf
     
  2. dvk01

    dvk01 Moderator Malware Specialist

    Joined:
    Dec 14, 2002
    Messages:
    56,185
    First Name:
    Derek
  3. bowmar

    bowmar

    Joined:
    May 30, 2003
    Messages:
    619
    Follow DVK01's suggestion, that will clear the ccdialler prob.

    After that you really need to do something about your hdd space, windows operates using a swap file for virtual memory, if you have low hdd space the swap file struggles to operate.
    You really need to go to add/remove programs and uninstall all full programs that are no longer used.
    Failing this your computer will eventually run out of hdd space and rollover and die !
     
  4. redwolf

    redwolf Thread Starter

    Joined:
    Jun 20, 2003
    Messages:
    2
    I really appreciate the fast response. Two problems, 1 I can't access a dos prompt to do "extract" not enough memory 2 I don't how to extract from the CD-ROM. I can find the win95 cab files but how do I extract from it. I tried to explore and open the file but adobe reader 4.0 want open it says it doesn't have%pdf or%p something I forgot to write it down. Any suggestions thank you

    redwolf
     
  5. bowmar

    bowmar

    Joined:
    May 30, 2003
    Messages:
    619
    You should be able to boot straight to DOS from a startup disk.
     
  6. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/141219

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice