Citrix MetaframeXP

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

CarlssonMB

Thread Starter
Joined
Oct 30, 2004
Messages
809
Whenever I try to connect to my MetaFrameXP server through ICA, I get a 'server is not accepting connections' error or when I go and try and login on MetaFrameXP web access I get the following error:

" ERROR: The Citrix MetaFrame servers cannot process your request at this time. An error occurred while attempting to connect to the Citrix MetaFrame servers. Please make sure that the Citrix XML Service is running on the MetaFrame servers and listening on a valid port. If the Citrix XML Service is configured to share ports with the Internet Information Service (IIS), please make sure that the IIS WWW service is running."

I have googled around and tried Citrix's 'solution' to the not accepting connections problem on their website, but it didn't work.

Thanks for any help you can give :cool:
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top