Civ 4 Install Problem: "cannot find w9xsetup.bin"

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

esperanto_su

Thread Starter
Joined
Jan 8, 2006
Messages
1
I realize that this probably not a civ specific problem, but I really do need some help. My computer is currently running XP upgraded from ME; whenever I try to install Civ 4, the error message "cannot find w9xsetup.bn." How do I restore this file? Is it an XP problem, or is it a leftover from awful ME? Thanks.
 
Joined
Aug 15, 2002
Messages
5,577
Welcome to TSG! :)

It's a new game, XP definitely supports it...

It sounds like the Civ4 installation is trying to install it on a 9x Windows installation (ME), but it can't find it because you're running XP.

I would format and install XP fresh, instead of installing over ME. But that's probably not something you're willing to do...unless you just installed XP, then it won't be so bad.

Does the error message come up before the install process, or during? Does it come up right when you put the CD in?
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top