1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Clone Failure

Discussion in 'All Other Software' started by JohnsonDW, Jan 23, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. JohnsonDW

    JohnsonDW Thread Starter

    Joined:
    Feb 15, 2009
    Messages:
    6
    Attempted to clone my 80 gig Seagate to a new 320 gig WD3200AAJB using the Acronis downloaded from WD's site. Used the automatic setting. The old and new partion sizes looked to be correct. The process ran through to completion with the instruction to reboot in order to complete the process. The reboot failed and produced a black screen. The old drive now only starts with the Windows XP splash screen coming up and the progress bar barely starting. At that point it reboots itself and continues in this loop.

    The new drive fails to boot with a MBR 1 error. My main concern is for recovering my original drive to the preclone condition. After that, to get the cloning done successfully.

    All help will be greatly appreciated.
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/976563

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice