Code Error I'm having a problem with my site

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

genie5

Thread Starter
Joined
May 12, 2005
Messages
141
I'm having a problem with my site. it is redirecting my site to my Gmail. It is a site code error. My site is
onlyDomains and instead of examplecompanyab.com it is going to my Gmail example[email protected] I do not know where to go in the site to fix this. I have asked for help and they just tell me it is not a server fault it is a site error. And I'am totally lost if someone can help me please.
The gmail is just for that site Thank You
 
Last edited by a moderator:

Triple6

Moderator
Joined
Dec 26, 2002
Messages
52,930
First Name
Rob
You need to contact your web hosting company or whoever manages your DNS records, it appears someone may have screwed up and pointed your website to the your email address.
 

genie5

Thread Starter
Joined
May 12, 2005
Messages
141
Yes thank you but I'm getting no help to fix it. I thought if someone could tell me where to go in my site to fix the problem. That would be all I needed to fix it.
Thank you
 

Triple6

Moderator
Joined
Dec 26, 2002
Messages
52,930
First Name
Rob
Are you able to log into your OnlyDomains account: https://www.onlydomains.com/account/signUp#

Does OnlyDomains host your domain and website or only the domain? You would need to make sure the Name Servers are correctly pointed at the actual website.

I'd be careful what you change there so you don't mess things up any further, who normally looks after this for you?
 

genie5

Thread Starter
Joined
May 12, 2005
Messages
141
Yes I can log into it. The person who did all this died only a couple of days ago. I think he must of been sick the last day he was here and changed it by mistake so at the moment I'm flying solo. I'm thinking if he changed something surely I could just go change it back if I knew what he changed. Yes no maybe. Thank you for trying to help me.
 

Triple6

Moderator
Joined
Dec 26, 2002
Messages
52,930
First Name
Rob
Without seeing what's all set there's not much I can suggest, and no I do not want access to it at all. Your easiest solution is to contact OnlyDomains tech support and they will assist you with fixing it, they should offer tech support for any of the services that you pay for. You also need to know where your website is hosted, it may or may not be at OnlyDomains and you'll need to know it's IP address.
 

genie5

Thread Starter
Joined
May 12, 2005
Messages
141
Thank you I do know all that but OnlyDomains are not good at getting back. So thanks for your help I did appreciate it. You guys have always been great. Thank you
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top