com 1 & 2

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

lafn

Thread Starter
Joined
Jan 5, 2003
Messages
43
hi
I'n working on a PC and COM 1 & 2 is missing in the system, no COM is showing, needless to say modem will not work.....
Printer port is working ok......
how do I put these COM's back in the hardware system....


thanks
Billy
 

JohnWill

Retired Moderator
Joined
Oct 19, 2002
Messages
106,425
Do you have an internal or external modem? Did you check in the BIOS to see if the I/O ports are disabled? Did you check in Device Manager for the ports? What is the status of the ports in Device Manager?
 

lafn

Thread Starter
Joined
Jan 5, 2003
Messages
43
got com 1 working, now got to figure out what kind of modem this is and get drivers installed
thanks
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top