COMCAST Cable and VISTA MEDIA CENTER

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Kccmobile

Thread Starter
Joined
Nov 1, 2007
Messages
1
I am unable to get VISTA MEDIA CENTER to recognize the cable feed from COMCAST during setup. Other XP desktop with a Hauppauge WinTV configuration works fine with cable connected, and desktop set works, but direct cable to the TV in results in MEDIA Center set up error that a valid TV signal cannot be found. Same signal works fine directly to a TV, but two HPs with VISTA 32Bit w/Media Center react the same way with COMCAST signal.
Help?
 

fairnooks

Banned
Joined
Oct 1, 2007
Messages
5,251
Are you trying to mix a digital tuner with an analog signal? My XP system has an analog tuner which works fine with Cable or any non-digital signal but my Vista Media Center tuner is digital only so I only get over the air digital signals.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top