1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Command and Conquer Generals Zero Hour Error

Discussion in 'Games' started by ibn, Jun 9, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. ibn

    ibn Thread Starter

    Joined:
    Jun 9, 2005
    Messages:
    5
    Hi everyone,

    I recently purchased Command and Conquer Generals Zero Hour. Once I had it installed, I went to play it, but an error message came up saying:

    "Please insert the first game CD"

    I already had the first CD in! What can I do to fix that problem? and what is the problem?

    I am running Windows XP Home.

    Thanks
     
  2. Couriant

    Couriant Trusted Advisor

    Joined:
    Mar 26, 2002
    Messages:
    30,995
    What kind of CD Drive is it?

    Also did you check this thread? Usually Method 14 in the other link in the link above solves the problem.
     
  3. ibn

    ibn Thread Starter

    Joined:
    Jun 9, 2005
    Messages:
    5
    I am using an LG Super Multi Drive. Also, about the method 14, I've already done all that.
     
  4. Couriant

    Couriant Trusted Advisor

    Joined:
    Mar 26, 2002
    Messages:
    30,995
    Well, I've seen cases where a restart of the machine would solve the problem.

    Have you gone through all the methods?
     
  5. ibn

    ibn Thread Starter

    Joined:
    Jun 9, 2005
    Messages:
    5
    tried restarting. No I haven't tried the other methods.
     
  6. Couriant

    Couriant Trusted Advisor

    Joined:
    Mar 26, 2002
    Messages:
    30,995
    Try the other methods. It's a common problem that there's no one fix that will do it. I don't know if this is on there, but uninstalling and reinstalling may also work. Just make sure you restart the machine after you install it.
     
  7. ibn

    ibn Thread Starter

    Joined:
    Jun 9, 2005
    Messages:
    5
    OK, thanks, I'll try those other ones, and if they work I'll say so, if they don't I'll say so as well, lol
     
  8. Couriant

    Couriant Trusted Advisor

    Joined:
    Mar 26, 2002
    Messages:
    30,995
    ethier way you say so ? :D
     
  9. `PimpY`d`

    `PimpY`d`

    Joined:
    Jun 15, 2005
    Messages:
    4
    iam having the same problem ;/
    but i used to run the game on this computer, its just scince i formated my computer i cant get it to play..
    also i have tryed them links.. i have no idea y its not reading my cd :mad:
     
  10. Couriant

    Couriant Trusted Advisor

    Joined:
    Mar 26, 2002
    Messages:
    30,995
    Do you have any SPs installed?
     
  11. `PimpY`d`

    `PimpY`d`

    Joined:
    Jun 15, 2005
    Messages:
    4
    service packs ?
    if so i have 1 and 2 installed
     
  12. Couriant

    Couriant Trusted Advisor

    Joined:
    Mar 26, 2002
    Messages:
    30,995
    OK, I don't know if SP2 is teh cause here. I have SP1 and I'm running fine.

    So if you put in Disc 1 in for ZH and the autorun box comes up, what's the first option?
     
  13. `PimpY`d`

    `PimpY`d`

    Joined:
    Jun 15, 2005
    Messages:
    4
    Play,
    i then click that then it says it cant find the CD ;x
    i did have SP2 running the last time i had the game installed, i cant think what has changed ;/
     
  14. Ryan Sanders

    Ryan Sanders

    Joined:
    Dec 21, 2002
    Messages:
    101
    I am not accusing you of anything, but I own a lot of EA games, and I have actually 'accessed' some EA games.. (Please dont come for me cops!)

    I have never had the CD error except for EVERY SINGLE GAME that I 'accessed.'

    The best solution for you is go find a cr*ck.

    BTW, I have that game, very fun! We should play sometime.
     
  15. Couriant

    Couriant Trusted Advisor

    Joined:
    Mar 26, 2002
    Messages:
    30,995
    Have you updated your files? There is an update available for both Generals and ZH

    And Ryan.... never mind... :rolleyes:
     
  16. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/370097