1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Commander Toolbar

Discussion in 'Virus & Other Malware Removal' started by EGSUPERMEX, Apr 15, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. EGSUPERMEX

    EGSUPERMEX Thread Starter

    Joined:
    Jun 1, 1999
    Messages:
    86
    My wife went to a site and when she tried to go to our HOMEPAGE it now says "about:blank", and there is something that says "Commander" as a toolbar. How in HELL do I remove this?

    Thank you.
     
  2. Flrman1

    Flrman1

    Joined:
    Jul 26, 2002
    Messages:
    46,329
    Please do this. Click here to download Hijack This. Click on the Hijackthis.exe.

    Click the "Scan" button when the scan is finished the scan button will become "Save Log" click that and save the log.

    Go to where you saved the log and click on "Edit > Select All" then click on "Edit > Copy" then Paste the log back here in a reply.

    DO NOT have Hijack This fix anything yet. Most of what it finds will be harmless or even required. Someone here will be glad to advise you on what to fix.

    *Note: When you download Hijack This Do Not download it to a temp folder or to the desktop. Create a permanent folder somewhere like in My Documents and name it Hijack This and put it in that folder.
     
  3. EGSUPERMEX

    EGSUPERMEX Thread Starter

    Joined:
    Jun 1, 1999
    Messages:
    86
    Thanks for the info. But I did a search on dogpile.com, I found a post and I did this and it worked:

    Re: Help! Commander toolbar
    to remove the Commander Toolbar, do a search on the C: for the file ietb.dll and delete it (it should be in the c:\winnt\system32 folder).
     
  4. Flrman1

    Flrman1

    Joined:
    Jul 26, 2002
    Messages:
    46,329
    OK. Still might not be a bad idea to have your HJT log checked.
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/220847

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice