1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

company of heroes

Discussion in 'Games' started by DataBase, Sep 27, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. DataBase

    DataBase Thread Starter

    Joined:
    Jan 15, 2004
    Messages:
    770
    Hello,

    i have recently installed company of heroes on my pc, but when i click the shortcut icon i get a demoshield splsh screen for 5 seconds, and then it vanishes, and the game doesnt start, i get no error messages nothing, any ideas?

    my specs are

    Mobo: Gigabyte GA - P35C-DS3R
    CPU: Intel Core 2 Duo E6850 3.0 gig
    GPU: Nvidia 8800GTS 640mb
    RAM: 2gig PC2-6800 DDR2
    Directx 9.C
    Windows XP Pro SP2
    x16 DVD writer

    i have downloaded the latest drivers for my GPU, and i have also tried running the game in compatability mode (win 2000) but this didnt work either. i went to the THQ website to check for updates/patches, but when i click on downloads, then updates, it just goes back to the homepage, nothing happens, im confused,

    can someone help me please?
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/629867

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice