CompuServe Problem

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

akent830

Thread Starter
Joined
Jan 3, 2006
Messages
6
I am having trouble upgrading from CompuServe 2000 to CompuServe Version 7.0.

As it goes through the install it will get stuck while it is doing something with the hardware.
It will stick on 66% overall completion.

Any help will be apreciated. Thanks!:) (y) :) (y) :)
 

eddie5659

Moderator
Malware Specialist
Joined
Mar 19, 2001
Messages
37,301
Hiya

Are you still having this problem? If so, lets see what you have running. I just read you've cleaned the pc off spyware, but just want to see what else is running, as it may cause a conflict:

go to http://aumha.org/downloads/hijackthis.zip , and download 'Hijack This!'.
Unzip, doubleclick HijackThis.exe, and hit "Scan".

When the scan is finished, the "Scan" button will change into a "Save Log" button.
Press that, save the log somewhere, and please copy & paste its contents to the forum.

It will possibly show other issues deserving our attention, but most of what it lists will be harmless or even required, so do NOT fix anything yet.
Someone here will be happy to help you analyze the results.

Regards

eddie
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top