Computer fans runs no boot

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

mouthpiece

Thread Starter
Joined
Apr 2, 2010
Messages
1
My computer fan runs and stays on no booting to post and stays on really loud can not figure this out! What am I missing I turned the computer and tried to reboot after the video screen went crazy and loud noise scrambled appeared! lease help! Does my poor partitons are 28 in number on my biggest drive of 1000gb
 
Joined
Dec 16, 2009
Messages
327
you have put your experiance as Advanced,
so have you tried the following:

Disconnect all un-escential* hardware, and revert to onboard graphics (if present)
Try another PSU

Ensure RAM and connectors are properly seated.

*HDD, CD/DVD, PCI cards etc.

also post a more specific fault description.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top