Computer lagging really bad (not game related)

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

darkrites668

Thread Starter
Joined
Sep 6, 2004
Messages
104
At first, i thought it was this new game i installed, it would lag about every minute and a half, for about 10 seconds at a time. So i uninstalled the game. The only problem is now the computer seems to get bogged down much easier (running AIM and windows media player at the same time makes WMP songs slow), and enters 10 second "slow periods". This never used to happen.
 
Joined
Feb 8, 2003
Messages
237
you may have a lot of temp files from the game, and/or some files still hanging around from the game. try it without aim. it might be callin aol a lot. my 2cents
 

darkrites668

Thread Starter
Joined
Sep 6, 2004
Messages
104
The thing is, when i would play the game (now uninstalled) i wouldnt have anything else running. That leads me to believe its not AIM. Also, about 6 months ago, i could stack at least 6 progs, including AIM, and still have my comp run smoothly
 
Joined
Jul 13, 2004
Messages
1,421
darkrites668 said:
The thing is, when i would play the game (now uninstalled) i wouldnt have anything else running. That leads me to believe its not AIM. Also, about 6 months ago, i could stack at least 6 progs, including AIM, and still have my comp run smoothly

Are you running any antispyware apps for protection? Also, there is a free cleaner that will get rid of a lot of junk that slows your computer down called ccleaner. If you google it, it is the first one that comes up. I run it on one laptop and five desktops (both XP and Win2000) without any problems - let it clean all it finds...doc
 
Joined
Nov 28, 2004
Messages
307
download ad-aware and spybot s&d from the links in physician's signature......update it and then run it.......remove all that they find........n then download hijackthis and post the log on this site......
 
Joined
Apr 8, 2002
Messages
1,156
Are you still running IE? If so try switching to Firefox when you get it cleaned out. Its not only faster, its safer. I use it and one more program that keeps it
free of various infections. Webroot's Spysweeper.
http://www.webroot.com/
 

darkrites668

Thread Starter
Joined
Sep 6, 2004
Messages
104
I am still running IE. Ill switch and then post again if the problem is still there
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top