Computer's Dead :( - Need forum's advice

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

rolandde

Thread Starter
Joined
Feb 4, 2007
Messages
2
Hey all,

My computer worked great yesterday night, but when I turned it on this morning it makes the one beep (good), goes through the dos screen (good), but before the Windows load screen comes up, it restarts (bad). This cycle continues over and over again.

It still responds in the DOS menu. I've tried starting it in safe mode with no awail. In the BIOs menu, it still recognizes 1GB of RAM and even after defaulting the BIOs settings, it recognizes all the drives (hard drive and CD-drives).

I have a 9800 Pro. All the fans still turn (Graphics Card, CPU, etc etc).

Now, you great sages of this forum, what do you think the problem is? Any advice would be greatly appreciated.
 
Joined
Sep 9, 2001
Messages
1,930
rolandde: If it was mine, I'd run the recovery console and CHKDSK and FIXBOOT.
Do you know how to do that?
 

rolandde

Thread Starter
Joined
Feb 4, 2007
Messages
2
No, I'm moderately literate in computers, so if you give me some pointers, I'd greatly appreciate it.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top