1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Comtrend Nexus Link 3120 Router default credentials?

Discussion in 'Networking' started by DVandy7, Apr 22, 2019.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. DVandy7

    DVandy7 Thread Starter

    Joined:
    Apr 22, 2019
    Messages:
    3
    I'm trying to get bandwith priority to one device, but I cant seem to log in to the router. I know the ip but I cant find anything online about the default credentials. Any help would be appreciated. Thanks.
     
  2. cwwozniak

    cwwozniak Trusted Advisor Spam Fighter

    Joined:
    Nov 28, 2005
    Messages:
    62,694
    First Name:
    Chuck
  3. Couriant

    Couriant Trusted Advisor

    Joined:
    Mar 26, 2002
    Messages:
    33,268
    First Name:
    James
    Is the modem from the internet provider?
     
  4. DVandy7

    DVandy7 Thread Starter

    Joined:
    Apr 22, 2019
    Messages:
    3
  5. DVandy7

    DVandy7 Thread Starter

    Joined:
    Apr 22, 2019
    Messages:
    3
    Yes. Does that not allow me login to it?
     
  6. cwwozniak

    cwwozniak Trusted Advisor Spam Fighter

    Joined:
    Nov 28, 2005
    Messages:
    62,694
    First Name:
    Chuck
    It is possible that the modem has custom firmware for your ISP that includes customized login information. Who is your ISP?
     
  7. Couriant

    Couriant Trusted Advisor

    Joined:
    Mar 26, 2002
    Messages:
    33,268
    First Name:
    James
    Some modems as Cwwozniak stated would have custom firmware that will prevent users to make changes. Also, I don't think isp modems have the ability to use QoS for specific devices. You may want to get your own router that has that capability and get a plain modem.
     
  8. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/1226093

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice