1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Connected but can not go online

Discussion in 'Networking' started by charmed4ever, Apr 5, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. charmed4ever

    charmed4ever Thread Starter

    Joined:
    Apr 5, 2010
    Messages:
    2
    I was online last Tuesday when there was bad weather everything turned off and when it came on again I was not able to go online. At the moment I am using my iPhone as none of my computers will go online. They are connected and the signal strenght is excellent. When I try to open webpage it says server not found. I have reset my router I have also done ipconfig/release ipconfig/renew ipconfig/flushdns and nothing When I try my PS3 it says DNS Error.
    Windows IP Configuration
    Host Name angeleyes01-PC
    Primary DNS Suffix..........
    Node Type. Hybrid
    IP Routing Enabled no
    WINS proxy enabled no
    DNS Suffix Search List domain_not_set.invalid

    Wireless Lan adapter Wireless Network Connection
    Connection- specific DNS Suffix domain_not_set_invalid
    Description Intel(R) PRO/wireless 3945ABG Network Connection
    Physical Address 00-1F-3C-13-81-70
    DCHP Enabled Yes
    Autoconfiguration Enabled Yes
    Link-local IPv6 Address fe80::4c2d:1ab0:945c%10(Preferred)
    IPv4 Address 192.168.1.65(preferred)
    Subnet Mask 255.255.255.0
    Lease Obtained 06 April 2010 03:29:02
    Lease Expires 07 April 2010 03:29:02
    Default Gateway 192.158.1.1
    DHCP Server 192.168.1.1
    DCHPv6 167780156
    DCHPv6 00-01-00-01-0F-90-0D-1C-00-1D-09-C7-EE-2A
    DNS Servers 192.168.1.1
    NetBios over Tcpip Enabled
     
  2. TerryNet

    TerryNet Moderator

    Joined:
    Mar 23, 2005
    Messages:
    79,817
    First Name:
    Terry
    Can you get internet access with a direct connection to the modem? (Remember to power cycle the modem when switching devices.)

    Do the modem or router LEDs tell you anything of importance about what is connecting and what is not?
     
  3. charmed4ever

    charmed4ever Thread Starter

    Joined:
    Apr 5, 2010
    Messages:
    2
    When I connect the modem I got from my broadband provider it does not work either .I have tried putting the software for my speedtouch modem and my Linksys router into my laptop but still no go. The power,Ethernet, and dsl light on the router are a bright green but you can barely see the Internet light
     
  4. TerryNet

    TerryNet Moderator

    Joined:
    Mar 23, 2005
    Messages:
    79,817
    First Name:
    Terry
    Probably the modem is bad; else an ISP problem.
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/915003

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice