Connection not working agh!

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Obinice

Thread Starter
Joined
Sep 7, 2004
Messages
297
Ok well I got a router today, got the cables etc and the guys at the shop told me it would be easy. Connected the rotuer to the cable modem, the router to the PC, I put the CD in to install the router, but it says it cant find a router! I assure u it is connected, but it wnt find it. I'm talking to u now through a USB connection to my cable modem, and even that was difficult to get working but thats not the problem.

My problem is I need to connect this PC and another to the router, then to the cable modem, and out to the internet. But the PC cant see the rotuer, whyyyy. please help. :confused:
 

JohnWill

Retired Moderator
Joined
Oct 19, 2002
Messages
106,429
I'd start by checking the connections, and try a new cable if you have one. Do you have link lights on both ends?

I assume you are connecting the cable modem to the WAN port, and your PC to one of the LAN ports, right?
 

Obinice

Thread Starter
Joined
Sep 7, 2004
Messages
297
Yeah, and hey after a phone call to a compy shop I know they helped me out :)
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top