connection problems

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

patti9

Thread Starter
Joined
Sep 18, 2003
Messages
299
Could someone please help? My daughter downloaded the new Windows Live messenger and it was working fine until last night when it would not connect and gave an eror mesage :- 8000400/ 80048439. I ran a test for her and it has highlighted a proxy setting (which I know nothing about I'm afraid) could someone please advise on how to fix this problem? many thanks.
 

etaf

Wayne
Moderator
Joined
Oct 2, 2003
Messages
65,484
i dont hqave the LIVE version
But have a look at tools > options> connection > and see if you have a proxy entry
then remove
 

patti9

Thread Starter
Joined
Sep 18, 2003
Messages
299
Thank you for your reply. I have looked at the proxy settings. There is a tick against the box that says 'use a proxy server for this connection' there is nothing actually writen there. What should I do please? Also, would you mind telling me exactly is a 'proxy server'? Thank you very much for your help.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top