1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Connection To Often Used Site

Discussion in 'Web & Email' started by Deke40, Feb 6, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. Deke40

    Deke40 Thread Starter

    Joined:
    Jun 27, 2002
    Messages:
    6,096
    All of a sudden I get the following message when trying to connect to my customized weather site.

    <img src="http://forums.techguy.org/attachment.php?s=&postid=714400">
     

    Attached Files:

  2. Del

    Del

    Joined:
    Aug 31, 2001
    Messages:
    3,452
    Can you give us the name of the site? Does everything else work ok?
     
  3. Deke40

    Deke40 Thread Starter

    Joined:
    Jun 27, 2002
    Messages:
    6,096
    Del-The weather site, My-Cast is working fine now. Should have posted back last night but it got past this old man's bedtime. Thanks.
     
  4. Del

    Del

    Joined:
    Aug 31, 2001
    Messages:
    3,452
    Well, then I'm glad it's working again..
    Have a great day
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/117369

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice